Du tänker väl klimatsmart? Om du får över lite pesto, släng den inte. Spara i en burk i kylen och använd vid ett senare tillfälle. Kanske till pastasåsen eller varför inte som sås till fisk? Oavsett val så blir det supergott!
Tillagningstid: 35 min
Portioner: 4
Ingredienser:
240 g inlagd sill eller ansjoviskryddad sill
4 hårdkokta ägg
0.5 rödlök, finhackad
0.5 dl hackad dill
0.75 dl gräddfil
0.5 dl majonnäs
50 g röd rom
salt
0.5 dl hackad gräslök
4 mjuka tunnbröd
Gör så här:
1. Låt sillen rinna av och skär den i små bitar. Skala och hacka äggen.
2. Blanda sill, ägg, lök, dill, gräddfil och majonnäs. Vänd ner rom och smaka av med salt.
3. Bred röran på tunnbröden och strö över gräslök. Rulla ihop och skär i bitar. Garnera med rom, hackad rödlök och gräslök vid servering.
Passa på! Just nu kan du handla Abbas sill till medlemspris.
ANNONS: Detta innehåll är framtaget av vår partner. Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.
ANNONS: Detta innehåll är framtaget av vår partner. Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera SvD-redaktionens åsikter.
ANNONS: Detta innehåll är framtaget av vår partner. Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Omni-redaktionens åsikter.
Till toppen
Producerat av Schibsted Brand Studio för Coop
Brödtexten
Brödtexten
Brödtexten