Ett lyckat påskfirande behöver varken bli krångligt eller dyrt. Viktigast är ju ändå sällskapet. Och maten, så klart. På Lidl finns allt du behöver för att fixa högtidlig matglädje – till röda priser.
Den här skärgårdssillen har en given plats på påskbuffén. Lika enkel som god, och klar på endast tio minuter.
Tillagningstid: 10 min 4 portioner
Ingredienser:
1 burk kräftstjärtar (i lag)
1 burk löksill (liten)
1 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 rödlök (finhackad)
1 knippe gräslök
1 burk stenbitsrom (röd)
Salt och peppar
1 st baguette
Gör så här:
1. Låt kräftstjärtarna och löksillen rinna av, dela i mindre bitar.
2. Finhacka rödlöken och hacka gräslöken.
3. Blanda samman crème fraiche med majonnäs, rödlök, gräslök och stenbitsrom. Vänd ner sill och kräftstjärtar och smaka sedan av med salt och peppar.
4. Skär baguette i tunna skivor och droppa över lite olivolja. Ugnsrosta cirka 10 minuter i 180 grader.
Salvia är en ört som är
kryddigt bitter, dominerande varm och något kärv. Passar perfekt till en mumsig stek med pommes.
Salvia är en ört som är
kryddigt bitter, dominerande varm och något kärv. Passar perfekt till en mumsig stek med pommes.
Salvia är en ört som är
kryddigt bitter, dominerande varm och något kärv. Passar perfekt till en mumsig stek med pommes.
Du tänker väl klimatsmart? Om du får över lite pesto, släng den inte. Spara i en burk i kylen och använd vid ett senare tillfälle. Kanske till pastasåsen eller varför inte som sås till fisk? Oavsett val så blir det supergott!
ANNONS: Detta innehåll är framtaget av vår partner. Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.
ANNONS: Detta innehåll är framtaget av vår partner. Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera SvD-redaktionens åsikter.
ANNONS: Detta innehåll är framtaget av vår partner. Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Omni-redaktionens åsikter.
Till toppen
Producerat av Schibsted Brand Studio för Lidl
Brödtexten
Brödtexten
Brödtexten